Naast de Segwaytours is er ook de mogelijkheid om het Segway rijden als workshop in te zetten.

Workshop

offerte-btn_01

Naast de Segwaytours is er ook de mogelijkheid om het Segway rijden als workshop in te zetten.
Het verschil tussen een Segwayworkshop en een Segwaytour is dat bij een workshop de activiteit op 1 vaste locatie plaatsvindt (er wordt dus niet van punt A naar punt B gereden).
Zoals altijd begint elke workshop met een initiële Segwaytraining van een paar minuten. Hierin leggen we uit hoe de Segway werkt en hoe deze bestuurt dient te worden. Na deze introductie is het tijd om de eerste meters op de Segway te maken! Hierin worden de deelnemers begeleid door onze ervaren instructeurs. Na de eerste paar meter kunnen de deelnemers het Segwayrijden verder oefenen op een door ons uitgezet behendigheidsparcours.

Het voordeel van een Segwayworkshop ten opzichte van een tour is dat er meerdere groepjes deelnemers in bijvoorbeeld een wisselprogramma van dezelfde Segways gebruik kunnen maken. Hierdoor zijn er minder Segways nodig en dit komt uiteraard ten goede van het totale kostenplaatje van uw event of bedrijfsuitje!

Vraag hier een offerte op maat aan voor uw Segwayworkshop!

 

Workshop “Kennismaken met elektrisch vervoer”

Naast de Segwayworkshops is iGo Segway Events & Concepts ook actief op het gebied van 100% elektrische vervoersmiddelen. Als onderdeel van MisterGreen Electric Lease geven wij workshops op het gebied van elektrisch rijden. Een voorbeeld daarvan is de workshop “Kennismaken met elektrisch vervoer”. In deze workshop stellen wij verschillende elektrische voertuigen ter beschikking om hands-on te ervaren! 100% elektrische scooters, fietsen en Segways en uiteraard een elektrische auto staan ter beschikking om eens grondig uit te proberen.

Kijk voor meer informatie op de pagina van de workshop “Kennis maken met elektrisch vervoer”

Laatste nieuws

Openingstijden

maandag: 9:00 – 18.00 uur
dinsdag: 9:00 – 18.00 uur
woensdag: 9:00 – 18.00 uur
donderdag: 9:00 – 18.00 uur
vrijdag: 9:00 – 18.00 uur
zaterdag: 9:00 – 18.00 uur
zondag: 9:00 – 18.00 uur
op overige tijden zijn wij open op afspraak.