Wilt u de iGo Segway Experience combineren met een andere activiteit? Wij werken samen met verschillende partners om zo een onvergetelijke invulling aan uw dag te kunnen geven!

arrangementen

offerte-btn_01

Wilt u de iGo Segway Experience combineren met een andere activiteit? Wij werken samen met verschillende partners om zo een onvergetelijke invulling aan uw dag te kunnen geven!

Er zijn ontelbare mogelijkheden voor Segway arrangementen!

Een aantal voorbeelden van succesvolle arrangementen:

  • Segwaytour i.c.m. een boogschietclinic
  • Segwayworkshop i.c.m. een Citygame
  • Segwayworkshop i.c.m. een rondvaart
  • Welke activiteit kan er niet met Segways gecombineerd worden?

Staat uw gewenste activiteit er niet bij? Neem contact met ons op en wij regelen het voor u! Desgewenst inclusief vervoer van en naar de locatie, lunch en diner, hotelovernachting of rondvaart!

Segway polo

Segway polo is een enorm spannende vorm van polo spelen. Doordat de Segway erg snel vanuit stilstand kan optrekken en afremmen is deze uitermate geschikt voor dit spel.

Segway polo wordt gespeeld in teams van 3-5 personen. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers en de beschikbare speeltijd worden de matches verdeeld in chukka’s (speel kwarten / helften). Segwaypolo kan in principe op elke ondergrond gespeeld worden al heeft gras de voorkeur. Een speelveld is minimaal 10×4 meter maar bij voorkeur wat groter.

Onder leiding van een strenge doch rechtvaardige scheidsrechter kan Segway polo worden ingezet als onderdeel van een Segway workshop, tour of kan er een compleet toernooi worden georganiseerd waarbij verschillende afdelingen en collega’s tegen elkaar strijden. Teambuilding en competitie in optima forma!

Laatste nieuws

Openingstijden

maandag: 9:00 – 18.00 uur
dinsdag: 9:00 – 18.00 uur
woensdag: 9:00 – 18.00 uur
donderdag: 9:00 – 18.00 uur
vrijdag: 9:00 – 18.00 uur
zaterdag: 9:00 – 18.00 uur
zondag: 9:00 – 18.00 uur
op overige tijden zijn wij open op afspraak.